Centru Terapie TOMATIS Bucuresti
Tel 0720.221.123

Se recomanda pentru:

  1. Dezvoltarea personala printr-o mai buna deschidere fata de sine și de cei din jur datorita faptului ca suntem în contact cu trupul și emoțiile noastre;
  2. Menținerea unui echilibru interior ce ne permite sa facem față mai bine provocărilor vieții de zi cu zi;
  3. Reducerea stării de stres și anxietate;
  4. Reglarea programului de somn;
  5. Reglarea problemelor de comportament alimentar pe fond de stres (mâncat excesiv, lipsa poftei de mâncare);
  6. Corectarea deficientelor de limbaj si comunicare;
  7. Corectarea deficientelor locomotorii;
  8. Diminuarea dificultatilor de invatare;
  9. Cresterea randamentului școlar sau a viatii profesionale.
  10. Scaderea problemelor de concentrare Metoda TOMATIS functioneaza prin intermediul unui dispozitiv care provoacă contraste muzicale, schimband brusc și imprevizibil timbrul și intensitatea muzicii. Acest procedeu va surprinde creierul și va declanșa mecanismele atentionale, efectul TOMATIS fiind dat de contrastul ce determină contracţia şi relaxarea aleatoare a muşchilor urechii interne. Acest contrast se face prin trecerea bruscă de la frecvenţe joase (ce nu necesită un efort special din partea urechii interne) la frecvenţele inalte. Terapia este organizata pe module a cate 13 sedinte consecutive ce privesc dezvoltarea atentiei, îmbunătățirea memorie, cresterea tolerantei la frustrare, reglarea stărilor emoționale.

Centrul Terapie Tomatis Bucuresti oferă părintelui sau altei persoane ce însoțește clientul nostru, GRATUIT încă un loc în cadrul ședințelor TOMATIS !!

Ora costa 40 lei / modulul 1000 lei, redus de la 1300 lei.