Centru Terapie TOMATIS Bucuresti
Tel 07
24188979

Pachetul ofertei Terapia Tomatis Bucuresti pentru parintii clientilor

A fi parinte este o binecuvantare si poate sa fie si o provocare si doar un parinte de copil diferit este constient de ce presupune acest rol, ce stil de viata.

Te afli in acest context de viata? Atunci este important sa stii ca starea de bine a ta este un aspect esential pt a oferi cea mai buna calitate a vietii copilului tau si este esential sa ai grija de tine in primul rand. Copilul tau va fi implicit influentat de acesta realitate.
Noi venim in intampinarea nevoii de a fi cea mai buna versiune a ta de parinte si om in contextul vietii tale.

Oferta noastra contine un program de consiliere individuala pentru clientii Cabinetului Terapia Tomatis Bucuresti- in paralel si complementar cu terapia Tomatis pt a te ajuta sa te regasesti pe tine, a afla cine esti dincolo de rolul de parinte, cum sa te incurajezi si sa te simti incurajat pt a.ti optimiza starea de bine

Pachetul OFERTEI cuprinde

1.Sedinte de TOMATIS pentru copil

 1. Sedintele Tomatis -bonus GRATUIT- pt parinte
 2. Sedinte de CONSILIERE pentru parinte pe toata durata modulelor Tomatis -la un pret preferențial.

Procesul de autocunoastere si dezvoltare personala vizeaza in principal explorarea contextului personal.actual al tău, vom:

● trece in revista ce faci in prezent pentru a face fata stresului si ce strategii de adaptare la stres folosesti in prezent,
● vom analiza si vom explora triada vinovatie, furie, rusine in viata personala si profesionala
● Esti in contact cu resursele tale? Ele exista si asteapta sa fie descoperite si folosite la adevaratul lor potential

Pentru mai multe informatii accesati site.ul Cabinetul Terapie Tomatis Bucuresti. Pretul unui modul de 13 sedinte este de 1560 lei


www.terapiatomatisbucuresti.ro sau sunati la 0724188979 de luni pana sambata intre 8-16.

Va asteptam cu drag la sediul din bulevardul Corneliu Coposu 7

/NOU: Cabinetul Terapia Tomatis Bucuresti pune la dispozitia clientilor un alt aparat de ultima generatie din sfera neurostiintei, un soft EEG ce va ajuta la urmarirea activitatii undelor cerebrale, un feedback in timp real al nivelului de stres, capacitate de concentrare, stare de bine/imbunatatire a stilului de viata, afluxul gandurilor perturbatoare a vietii/de calm si liniste.

El insoteste clientul pe tot parcursul modulelor Tomatis, pentru a avea o dovada clara si imediata a progresului in terapie. Va asteptam cu drag.

Facebook

Se recomanda pentru:

 1. Dezvoltarea personala printr-o mai buna deschidere fata de sine și de cei din jur datorita faptului ca suntem în contact cu trupul și emoțiile noastre;
 2. Menținerea unui echilibru interior ce ne permite sa facem față mai bine provocărilor vieții de zi cu zi;
 3. Reducerea stării de stres și anxietate;
 4. Reglarea programului de somn;
 5. Reglarea problemelor de comportament alimentar pe fond de stres (mâncat excesiv, lipsa poftei de mâncare);
 6. Corectarea deficientelor de limbaj si comunicare;
 7. Corectarea deficientelor locomotorii;
 8. Diminuarea dificultatilor de invatare;
 9. Cresterea randamentului școlar sau a viatii profesionale.
 10. Scaderea problemelor de concentrare Metoda TOMATIS functioneaza prin intermediul unui dispozitiv care provoacă contraste muzicale, schimband brusc și imprevizibil timbrul și intensitatea muzicii. Acest procedeu va surprinde creierul și va declanșa mecanismele atentionale, efectul TOMATIS fiind dat de contrastul ce determină contracţia şi relaxarea aleatoare a muşchilor urechii interne. Acest contrast se face prin trecerea bruscă de la frecvenţe joase (ce nu necesită un efort special din partea urechii interne) la frecvenţele inalte. Terapia este organizata pe module a cate 13 sedinte consecutive ce privesc dezvoltarea atentiei, îmbunătățirea memorie, cresterea tolerantei la frustrare, reglarea stărilor emoționale.

Pretul unui modul de 13 sedinte este de 1560 lei